Tradehouse ostab Soome, Rootsi ja Norra kvaliteetkaubamärke maale toova ettevõtte Scandinavian Brands OÜ

Scandinavian Brands on 2016. aastal Kai-Riin Saluste, Karin Kuke ja Annelis Rumi asutatud Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis esindab Baltikumis iluvaldkonna kvaliteetkaubamärke Löwengrip, Björk & Berries, SG79 STHLM, Atopik Finland, Von Norten, Son Venin, BARR Sweden ja Nakuna Helsinki. Ettevõtte portfelli kuuluvad kiiresti kasvavad Rootsi, Soome ja Norra juukse- ja nahahooldusmärgid ning eksklusiivsed nišiparfüümid. Ettevõtte klientideks on Eesti ja Läti parimad ilukaubanduse jae- ja hulgimüüjad. Tehingu tulemusena omandab Tradehouse OÜ sajaprotsendilise osaluse Scandinavian Brandsis ning  suurendab seeläbi oma turuliidri positsiooni ilu- ja kosmeetikatoodete jae- ja hulgimüüjana Eestis ning laiendab haaret Skandinaavias ja Baltikumis.

Tradehouse’i juhatuse liige Laura Kuldkepp sõnas, et antud tehing on ettevõtte arengut silmas pidades väga oodatud ja uute brändide lisandumine tugevdab turuliidri positsiooni veelgi. „Kaubamärgid, mida Scandinavian Brands esindab, kannavad endas põhjamaise tippkvaliteedi ja eetilise äritegevuse standardeid ning on orienteeritud jätkusuutlikkusele. Scandinavian Brandsi portfellis on kaasaegsed, kvaliteetsed ja armastatud juukse- ja nahahooldusmärgid, teiste hulgas näiteks Löwengrip – põhjamaine ja kõrge lennuga kaubamärk, mida teab iga iluhuviline. Osa Scandinavian Brandsi esindatavatest brändidest oli Tradehouse’i tootevalikus juba varem, kuid nüüd on meil hea meel olla veelgi rohkemate Skandinaavia kaubamärkide ametlikuks esindajaks Eestis, Lätis ja Leedus,“ kommenteeris Kuldkepp.

Scandinavian Brandsi juhatuse liige Karin Kukk sõnab, et Tradehouse’iga ühinemise tõi kaasa omanike soov viia ettevõtte tegevus järgmisele tasemele ja pakkuda Skandinaavia tippmärkidele hüppelauda uutesse kõrgustesse. “Usume, et Tradehouse viib need armastatud Skandinaavia ilumärgid veelgi rohkemate inimesteni ja pakub häid kasvuvõimalusi kogu Baltikumis,” kommenteeris Kukk.

BaltCapi portfelliettevõte Tradehouse OÜ on Eesti suurim professionaalsete ilutoodete maaletooja ja edasimüüja. Ettevõte turustab professionaalseid juuksehooldusvahendeid, kosmeetikat, tarvikuid ja salongisisustust juuksuri- ja ilusalongidele, samuti on avatud tavatarbijatele suunatud jaekauplused ja e-pood. Tradehouse’i kaubavalikus on enam kui 700 brändi ja enam kui 100 000 müügiartiklit. Tradehouse’i mullune käive oli enam kui 20 miljonit eurot ja ettevõttes töötab üle 160 inimese.

Rohkem infot:

Tradehouse OÜ
Laura Kuldkepp, tegevjuht 
(+372) 50 311 30
Laura.kuldkepp@tradehouse.ee
www.tradehouse.ee

Scandinavian Brands OÜ
Annelis Rum, juhatuse liige
(+372) 504 0879
annelis@scandinavianbrands.ee
www.scandinavianbrands.ee