Björn Axen Sport: kolm põhjust, miks peale trenni alati juukseid pesta

Igapäevane teadlikult tervislik ja aktiivne eluviis viib meid üha sagedamini ka duši alla. Sage pesu omakorda võib mõjuda nahale ja juustele hoopiski halvasti kuna peseme nahalt maha ka seda loomulikult kaitsva kihi. Kes meist poleks vahel juurelnud – kas peaks pärast iga trenni pead pesema? Vastus on jah, aga tee seda spetsiaalsete pesuvahenditega, mis ei kurna juukseid ega peanahka.

Siin on Björn Axeni juuksuritelt kolm põhjust, miks pärast trenni pead pesta:

  1. Jättes juuksed pärast treeningut pesemata, kogunevad juustele ja peanahale kahjulikud bakterid
  2. Mustad juuksed võivad põhjustada püsivaid probleeme sügeluse ja kõõmaga
  3. Kui käime liiga kaua ringi higiste juustega, eriti kui need on patsi, krunni, hobusesabasse või muul moel kinni seotud, ei saa peanahk hingata, kuivab korralikult, ja see võib põhjustada seeninfektsioone.

Üks põhjus, miks inimesed pärast trenni juukseid ei soovi pesta, on hirm, et liiga sage pesu teeb juuksed rasvaseks. Seda on siiski võimalik vältida kasutades õigeid tooteid, mis on niisutavad, kuid puhastavad õrnalt.

Björn Axén Sport on loodud spetsiaalselt aktiivse elustiiliga inimestele. Šampoon, palsam ja täiesti uut tüüpi juuksegeel sisaldavad piparmündiõli ja orgaanilist teepuuõli, mis mõlemad rahustavad ja puhastavad nii juukseid kui peanahka. Seega on need ideaalsed trennidevahelised tooted, mis tagavad juuste hea tervise. Sport juuksegeeli võid panna ka kohe niisketele juustele pärast dušši, nii on juukseid lihtne pärast pesu soengusse seada. Kõik kolm toodet on dermatoloogiliselt testitud ja vegan.

Tutvu toodetega SIIN.