Björk and Berries taastutvustab Dark Rain sarja dušigeeli ja kehakreemi

Dark Rain orgaanilised ja niisutavad kehatooted on Rootsi looduskosmeetika ja vegan nahahooldussarja Björk and Berries valikus tagasi – fännide igatsus selle vihmalõhnalise seebi järgi oli niivõrd suur, et Björk and Berries võttis armastatud unisex-lõhnalise kehasarja taas tootmisse.

Dark Rain on maalähedane ja märg puidu, mandariinide, ingveri ja merevaiguhõnguline aroom, mis on saanud inspiratsiooni esimesest vihmasest sügispäevast. Uuestisündinud valikus on 2-in-1 käte- ja kehaseep ning käte- ja kehakreem.

„See mandariini, sireli ja vetiveri lõhn meenutab mulle hooaja muutumist kui oled tagasi linnas ja alla sajab esimene sügisvihm. Jalutan kontorisse ja vihmast peegelduv must asfalt lõhnab eriliselt. See on natuke melanhoolne hetk, mil suvepäevad on lõppemas ja tegib väike igatsus päikese järgi,“ räägib Isabelle Lewenhaupt, Björk and Berries juht.

Nii rikkalik ja niisutav dušigeel kui ka kehakreem on rikastatud orgaanilise seguga toitvast orgaanilisest astelpajust, puhastavast orgaanilisest kasemahlast ja rahustavast orgaanilisest kummelist. Nii seebi kui ka kreemi siidine koostis on välja töötatud nii, et see sobib kehale ja kätele. Tänu rikkalikule tekstuurile vajad vaid väikese koguse korraga. Nii saad talvekuivad käed ja keha taas pehmeks ja niisutatuks.

Dark Rain lõhn
Tipunoodid: külmutatud manadriin, ingver, bergamot
Süda: mõruapelsin, kurereha, sirel
Baas: merevaik, seedripuu, vetiver

Dark Rain lõhn on inspireeritud sajusest päevast

Orgaaniline koostis

Björk and Berries kasutab mitmeid rahvameditsiinist tuntud koostiseid ja retsepte, millel on pikad traditsioonid ja ajalugu. Kasutades taimi, lilli, marju, orgaanilist kaselehe vett ja kase ekstrakti, millel on nahka puhastav, toksiine vabastav, toniseeriv, tasakaalustav, rahustav ja niisutav toime – loob ettevõte jätkusuutlikke, inimest ja loodust säästvaid kehatooteid.

Näiteks Dark Rainis sisalduv astelpaju mari on täis antioksüdante ja sisaldab toitvaid oomega 3, 6, 7 ja 9 õlisid, mis aitavad nahka niisutada ja tervendada. Rahustavat kummeliõit on laialdaselt kasutatud taimse ravimina sajandeid ja sellel on palju võimsaid nahka ravivaid omadusi.

Vaata lähemalt

Ostes Björk and Berries toodangut, võid kindel olla, et see on:

  • valmistatud Rootsis
  • 95-100% looduslikku päritolu koostisosi
  • 10-100% sertifitseeritud orgaanilisi koostisosi
  • 100% taaskasutatud plastikpudelis või taaskasutatavas klaaspakendis
  • julmusevaba
  • vegan