Vakinme – minimalistlik ihuhooldus Rootsi läänerannikult

Põhjamaine minimalism

Vakinme on Göteborgi lähistel sündinud Rootsi nahahooldusbränd, mille tooted on looduslikud, 100% biolaguneva koostisega ning vegan. Samuti on Vakinme kummardus põhjamaisele minimalismile – neid vaadates on selge, et tegemist on Skandinaavia disainiklassikaga, mida jääd oma vannitoas või köögis pikalt imetlema.

Meie e-poodi on esimesena jõudnud Vakinme silmipaitavad looduslikud nõudepesuvahendid, käte- ja kehapesu seebid ning kätekreemid. Toodete koostises on kasutatud kvaliteetseid komponente, mille eesmärk on hoolitseda sinu naha eest nii nagu lubatud, samuti sobib kogu sari ka tundliku nahaga inimesele. Kogu kraam on GMO, parabeenide, silikoonide ja sünteetiliste komponentide vaba ning neid pole testitud loomadel. Muide, kas teadsid, et looduslikud koostisosad on toitvamad ja mõjuvad sinu nahale paremini.

Järgnevalt kiire ülevaade sellest uuest ilusast ja heast ihuhooldusest.

Vakinme kätekreem Åkermynta, käte- ja kehaseep Björktuva ja nõudepesuvahend Dagmossa. Kolm tooteperekonda erinevad omavahel lõhna poolest (Åkermynta, Björktuva ja Dagmossa).

Mida tähendab, et tooted on GMO ja parabeenide vabad?

See tähendab, et toodetes sisalduvaid komponente ja koostisosi pole geneetiliselt muudetud. Parabeenide vaba tähendab seda, et tooted ei sisalda säilitusaineid.

Mida see tähendab, et tooted on looduslikud?

Vakinme sortiment on looduslik, biolagunev ja põhineb naturaalsel toorainel. Meie tooted sisaldavad koostisosi, mis on head nii sinule kui ka keskkonnale.

Mis vahe on orgaanilistel ja ökoloogilistel toodetel?

Ei olegi. See tähendab, et tooraine on looduslik, seda pole keemiliselt töödeldud ja koostisosadele on taodeldud sertifikaat, mis tõestab, et tooraine on lisaainete, kemikaalide, taimekaitsejääkide vaba. Toode peab sisaldama peamiselt orgaanilisi komponente, et selle kohta saaks öelda ökoloogiline. Kui tootel või selle koostisosadel ei ole sertifitseeritud orgaanilisi (ehk ökoloogilisi) komponente, võib öelda, et see on looduslik või loodustoode. Sertifikaadid tõestavad koostisosade orgaanilisust, kuid ilma selletagi toodetakse ja müüakse looduslikke tooteid ja need ongi päriselt looduslikud, lihtsalt tootja jaoks pole sertifikaadi taotlemine olnud kas rahaliselt võimalik või oluline.

Mida see tähendab, et Vakinme tooted on vastutustundlikult toodetud?

Vakinme tootjatena on meie jaoks oluline, et koostis on selline, mille üle me saame ise uhked olla ja vastutuse võtta. Seepärast töötame ainult naturaalsete ainetega, mis on head nii keskkonnale kui inimesele.

Mida tähendab sõna ‘Vakinme’? Saime inspiratsiooni sõnast „kin“, mis viib meie mõtted perele ja koosolemisele. See on mõte, kuidas me Vakinme tooteid näeme – põhjamaine pere, kus ollakse omavahel tihedalt seotud ja kus meil on ühine soov hoida loodust. Kui valid endale hoolikalt vegan kosmeetikat, hoiad oma nahast eemal kõik ebaloomulikud ühendid.