Björk and Berries tutvustab uut parfüümi September

September on soe aroom, mis meenutab esimest sügispäeva. Uue hooaja parfüümis tulevad esile pomelo, lavendel, suitsune vetiver ja roosa pralinee.

Pärastlõunases päikeses kuivava sooja heina lõhn seguneb värskelt korjatud puuviljadega. Väljas on avar, pilvitu taevas ja paljulubav tunne millegi uue algusest. Värskelt saetud puit tundub pisut niiske ja võrgutav.

“Minu jaoks sümboliseerib see lõhn muutust. Ootuseid. Vili on koristatud, suvi on möödas. Kuldsed heinaväljad, küpsed viljad ja paljad jalad pärastlõunases päikeses. Sinine taevas, mis varsti muutub roosakaks ja heidab varje soojale maapinnale. September on minu lemmikkuu – see on aeg, mil nopime möödunud aasta vilju ja läheme vastu tulevikule,” räägib Isabelle Lewenhaupt, Björk and Berries tegevjuht.

September on pakendatud Rootsi looduskosmeetika lipulaeva signatuurpudelisse – 50 milliliitrisesse Falurödi-punase korgiga klaasanumasse. Punane toon on palavalt armastatud värv, mis viitab vabadusele ja uutele võimalustele ning seda värvi puidust hütte, nagu isegi teame, leidub üle kogu Rootsimaa.

Kõik Björk and Berries parfüümid on vegan ning valmistatud Rootsis orgaaniliselt kääritatud alkoholiga, mis on toodetud taimsetest toidujäätmetest.

LÕHNANOODID

  • Tipunoodid: greip, kumkvaat, lavendel
  • Süda: eukalüpt, õunaõis, jasmiin
  • Baas: suitsune vetiver, papüürus, Guaiaki puit, roosa pralinee

Osta uus parfüüm siit: September EDP (50 ml)