Lexington toob ookeani ja looduse aroomid sinu vannituppa

Lexingtoni kätepesuseebid

Lexington on 1997. aastal Rootsis asutatud tekstiili-, rõivatööstus-, ja iluettevõte, mille omanik on rootslane Kristina Lindhe – aga sellega see lugu ei piirdu. Ameerika Ühendriikides, Massachussettsi osariigis, Bostoni lähistel asub väike koht nimega Lexington. See on ilus väikelinn, kus viibides on raske aimata, et viibid paigas, kus 18. sajandil sai alguse Ameerika iseseisvusrevolutsioon, mille tulemusena said ühendriigid vabaks Briti impeeriumist ning sündis USA – maailma demokraatlikumaid riike.

Lexingtoni linnake on täis New Englandi stiilis valgeks võõbatud terrasside ja aknaruutudega seedripuust ehitatud eramaju. See on ajalooline ookeaniäärne koht, mis väärtustab traditsioone ja ameerika klassikat. Kogu Lexingtoni valik ongi inspireeritud New Englandi stiilist, mis väärtustab käsitööoskuseid ja traditsioone ning kannab endas Ameerika idaranniku arhitektuuri ja atmosfääri. See on esmaklassiline elustiilibränd, millel on austajaid üle kogu maailma.

New Englandi stiilis sisekujundus
Hamptonsi kuurortpiirkonna kodud on just niisugused


Lexingtoni parfüümid ja kehatooted on valmistatud kõrgete kvaliteedinõuete järgi Rootsi meistrite poolt. Jätkusuutlikkus, keskkonnasõbralikkus ja sotsiaalne vastutustundlikkus on igal sammul ettevõttes esikohal. Lexingtoni tooteid armastab inimene, kes hindab ilusaid asju, teab täpselt, mida elult soovib, ja on kursis maailma disainiklassikutega.

Lexington Casual Luxury on parfüümide ja kehatoodete kollektsioon, kuhu kuuluvad lõhnad, kätepesuseebid, dušigeelid ja kehakreemid. Valik viib meid Hamptonsi kuurortpiirkonna helgetesse ookeanirandadesse, valgeks võõbatud verandadega suvemajadesse ja pehmetesse surfilainetesse, mille võlusid saame toodete aroomide ja tekstuuri kaudu oma nahal nautida ja lasta meid ümbritsevatel inimestel neid sõõme vabadusest sisse hingata.

Lexingtoni valikus on parfüümid, käteseebid, dušigeelid, ihupiimad ja lõhnaküünlad

Parfüüm Bayside Calm – naiselik aroom

See värske, karge ja elav lõhn avaneb tsitruselise rohelise mandariini ja bergamoti ning kosutava piparmündinoodiga. Lõhna tipp seguneb virsiku ja meloni puuviljaseid aroome kombineerituna vesise värskusega. Baas meenutab meretuult, olles segu mereakordidest ja kuivanud puidust.

  • Tipunoodid: roheline mandariin, bergamot, piparmünt, melon
  • Tuum: virsik, vesivesi, tee, freesia, liilia
  • Alus: mereannid, muskus, kuiv puit, sinine salvei

Parfüüm Oceans Swirl – mehelik aroom

Oceans Swirl on elegantne, mehelik lõhn, milles on tunda sportlikku värskust. See avaneb mõru tsitruse ja aromaatsete ürtidega, et liikuda pehmesse, puitunud ja muskuselisse tuuma. Oceans Swirl on nagu noor ärimees, kes armastab surfata Hamptonsi lainetes nautides tuult, merd ja päevitunud nahka.

  • Tipunoodid: bergamot, sidrun, melon, aromaatne
  • Tuum: ingver, kannike, läbipaistvad lilled
  • Alus: muskus, mereline, läbipaistev puit

Parfüüm Forest Finest – unisex aroom 

Pimestav tsitruse lõhn ühendab bergamoti ja tsitruse värskuse metsa ja vürtsidega. Lõhn avaneb pulbitseva tsitrusega, millele järgneb õrn ja mahlane mustsõstar. Tsitrusviljade, marjade, greibi ja ingveri kerge kibedus on mähitud koriandri, muskuse, puidu ja vürtside segusse. See annab aroomile ainulaadsuse ja soojuse.

  • Tipunoodid: greip, bergamot, ingver, konjak
  • Tuum: mustsõstar, mandariin, koriander
  • Alus: sandlipuu, muskus, vürtsid

Kõik Lexingtoni parfümeeriatooted leiad SIIT.