Björk and Berries tutvustab uut parfüümi ja kehasarja Fjällsjö

Björk and Berries uus kollektsioon

Björk and Berries on loonud uue parfüümi ja sama lõhnaga käte- ja kehatooted nimega Fjällsjö – tõlkes “mägijärv”. Fjällsjö unisex-parfüüm on segu puuvilla ja värske, puhta, külma vee koosluse aroomist. See on puhtuse, pehmuse ja värskuse lõhn. Samuti tutvustab bränd Fjällsjö abil oma uut pakendidisaini, mis rõhub vanadele skandinaavia traditsioonidele ja keskkonnasäästlikkusele.

Rootslased peavad sõna ‘Fjällen’ all silmas Skandinaavia mäestikku. Suvekuudel on maastik mägede ees mahlaselt roheline, kuid kaljunukkide kohal hiilivad hiiglaslikud valged pilvetupsud, mis jätavad järvedele kauneid varje. Just sellisest vaatepildist – suviselt tuulevaiksest puhtas looduses asuvast mägijärvest ongi inspireeritud uus parfüüm ja sama aroomiga kehasari.

Fjällsjö parfüüm ja kätepesuseep
Fjällsjö on nagu jalutuskäik loodusesse

“Fjällsjö – mägijärv – minu jaoks on see meeleseisund, sisemine rahu. Mägijärv on koht, mida võid oma kujutlustes alati külastada kui stress kipub sisse hiilima. Mõtted millestki ilusast, kindlast ja rahustavast on võimsad, need annavad tuge ja rahulolu kui ülejäänud maailm näib hullumeelsena,” kirjeldab uut kollektsiooni Isabelle Lewenhaupt, Björk & Berries tegevjuht.

Mägijärv on koht, mida võid oma kujutlustes alati külastada kui stress kipub sisse hiilima. – Isabelle Lewenhaupt, Björk & Berries tegevjuht

Isabelle lisab, et Fjällsjö on nagu jalutuskäik loodusesse. “Karge ja puhas lõhn meenutab põhjamaiste mägijärvede ainulaadsust, kus vesi on nii puhas, et saaksid seda nii juua kui ka selles ujuda. Me tahame, et Fjällsjö tekitaks vabastava tunde, umbes nagu siis kui oled terve päeva mägedes matkanud, jõudnud lõpuks järveni ning hüppad siis õhinal sisse,” maalib Isabelle meile pildi lõputust värskusest, pehmusest ja heast olemisest.

Me tahame, et Fjällsjö tekitaks vabastava tunde, umbes nagu siis kui oled terve päeva mägedes matkanud, jõudnud lõpuks järveni ning hüppad siis õhinal sisse. – Isabelle Lewenhaupt, Björk & Berries tegevjuht

Nii seep kui ka kreem sisaldavad orgaanilisi koostisaineid kasepuust, kummelist ja astelpaljust. Pesugeel ja universaalne kreem sobivad nii kätele kui kehale. See on võimalus tarbida vähem tooteid ja kasutada vähem pakendeid. Kõik käte- ja kehatooted on nüüd suuremates, 400 milliliitrites pakendites, mis on kas ümbertöödeldud või ümbertöödeldavad ja soovitame need sorteerida pakendiprügi hulka, et need jõuaks taas ringlusse. Parfüüm on 50 ml klaaspudelis, mis on inspireeritud rootsi käsitööst ja apteekristiilist ning villitud kohalikust orgaanilisest fermenteeritud alkoholist.

FJÄLLSJÖ LÕHNANOODID

  • Tipunoodid: puhas puuvill, freesia, ambrette’i seemned
  • Tuum: kevadmagnoolia, vesiliilia
  • Baas: siidine muskus, ambroxan, krõbe merevaik

Uued Fjällsjö tooted leiad e-poest.