Naised, kes meid inspireerivad: Annika Avikson

Jätkame oma coolide naiste intervjuu-seeriat reklaamiagentuuri AD Angels looja Annika Aviksoniga. Nagu alati, valisime Annika, sest ta on jäänud silma kui üks neist naistest, kelle vinge töö räägib enese eest. Tänavuselt Kuldmuna konkursilt tõi agentuur koju näiteks 13 auhinda. Naisena reklaamimaailmas läbi lüüa on täiesti võimalik, aga tahtsime natuke piiluda ka töise pildi taha. Annika sõnul ei pruugi edukas inimene olla alati õnnelik, kuid olla õnnelik on elus palju olulisem – “Kordan oma vanaisa sõnu, kes ütles alati, et õnn on see, kui tahad hommikul tööle minna ja õhtul koju. Nii lihtne see ongi. Lisaks – õnn on pisiasjades.”

Mis on parim ärinõuanne, mida sulle anti, kui 2004. aastal AD Angels agentuuri lõid?
Ma ausalt öeldes ei mäletagi ühtegi väga konkreetset ärinõuannet. Pigem ütlust, et “Sa saad alati hakkama”. See teadmine on mind saatnud ja nii ongi – võimatuid olukordi pole olemas, kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab. Kõlab klišeelikult, aga on tõsi, et isegi kõik halb on päeva lõpuks millegi jaoks hea. Täna annaks ise nõu, et ükskõik, millise ettevõtte suurim väärtus on selle inimesed, neid tuleb hoida.

Sa saad alati hakkama.

Löwengripi brändi asutaja ja Skandinaavia mõjukaima naise Isabella Löwengripi soov on, et ilu ei pea võtma kaua aega, kuid tooted peavad olema maksimaalselt head. Mis rolli mängib sinu elus sõna “ilu”?
Olles õnnelik oledki ilus. Mulle meeldib ümbritseda ennast iluga, see tekitab häid emotsioone. Naudin head disaini, arhitektuuri, kunsti. Kusjuures kõige ilusamad asjad ja inimesed on tavaliselt need, millel/kellel on mingi kiiks juures, sest perfektsus on natuke igav. Ja mulle meeldib mõelda, et meil on võimalik oma tööga ka maailma natuke ilusamaks muuta, seda kasvõi head pakendidisaini tehes või ägedate reklaamidega linnapilti ilmestades.

Mida sa Löwengripilt proovinud oled?
Olen proovinud Healthy Glow dušikreemi, Healthy Glow kehakreemi, Healthy Glow deodoranti ja volüümispreid All Time High. Mulle meeldib väga nende pakendite minimalistlik disain. Kui tavaliselt eelistan pigem värskemaid lõhnu, siis Löwengripi toodete kerge magusus on äärmiselt mõnus. Eriti kiidan hästi imenduvat ja niisutavat Healthy Glow kehakreemi.

Eriti kiidan hästi imenduvat ja niisutavat Healthy Glow kehakreemi.

Millest sa praegu unistad?
Olen üldiselt pigem tegutseja kui unistaja tüüp. Aga kui unistan, siis enamasti reisimisest – tahaks, et selleks oleks rohkem aega ja raha. Hetkel unistan Tansaaniast sealse safari ja sukeldumisega Zanzibari saarel või Prantsuse Polüneesiast.

Armastad reisida. Anna mõnusa reisisihtkoha soovitus.
Mul peab jah alati mõni reis silmapiiril olema, siis saan rahulikult tööd rügada. Oktoobris lähengi Maltale ja varsti juba ei tea mitmendat korda Londonisse. Soovitus oleneb sellest, mida keegi reisilt ootab. Kui midagi eksootilist ja piisavalt ekstreemset, siis Venezuela; kui midagi paradiisilaadset ja üliromantilist, siis Maldiivid; kui midagi otsast lõpuni teistsugust ja erilist, siis Jaapan; kui midagi suhteliselt lähedal ja soodsat, aga väga positiivselt üllatavat, siis Ungari/Budapest. Samas mind ennast kisub alati kõige rohkem tagasi Itaaliasse – seal meeldib mulle kõik alates ajaloost ja arhitektuurist kuni looduse, söögi ja joogini. Õnneks on see ka piisavalt lähedal.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga